Diktamos 20 g

6,00 

Aksominių lapelių diktamos arbata turi atpalaiduojančių, raminančių savybių, padeda kovojant su peršalimo ligomis, o taip pat gerina virškinimą: mažina pilnumo jausmą, malšina pilvo pūtimą, gerina skrandžio ir žarnyno veiklą. Teigiamas diktamos arbatos poveikis žmogaus organizmui labai platus, todėl patys kretiečiai dažnai sako, kad tai arbata nuo visų ligų.

Produkto kodas: M-ZDPS0020
Kategorija:

Liko 16

Krepšelis

Diktamos auga tik Kretoje, niekur kitur pasaulyje! Tai išskirtinis augalas, apie kurio savybes rašė Hipokratas, Aristotelis ir Teofrastas, o šiais laikais diktamos išskirtines savybes pripažino ir ES Vaistinių augalų produktų komitetas. Tai vienas iš atvejų, kai liaudies medicinos atradimus patvirtina šiuolaikinė medicina.

Diktamos arbatai paruošti reikia vos žiupsnelio aksominių lapelių: užplikykite juos verdančiu vandeniu, palaukite, kad arbata kiek praauštų ir gerkite mažais gurkšniais. Jei norite, pagardinkite Kretos kalnų čiobrelių medumi. Arbata atpalaiduos, nuramins, sumažins pilnumo jausmą, jei būsite persivalgę, palengvins peršalimo simptomus, jei kosėsite ar sloguosite. Kretoje taip jau yra: jei pasiskundi negaluojąs, iškart tau pasiūlo diktamos arbatos, nes kretiečiai įsitikinę, kad ji – nuo visų ligų. Netgi sakoma, kad salos kalnų ožkos susižeidusios eina ieškoti diktamos lapelių, kad pasveiktų.

Sudedamosios dalys: 100% natūralūs džiovinto Kretos diktamo (lot. Origanum dictamnus) lapeliai ir žiedlapiai, išauginti ekologiškame ūkyje.

Laikymo sąlygos:  sandariame stikliniame inde tamsioje vėsioje vietoje. Vos tik gavus siuntą žoleles perpilti iš siuntimo pakuotės į sandarius stiklinius indus. Taip bus maksimaliai sumažinta aplinkinių kvapų įtaka žolelių aromatams.
Geriausias iki: žiūrėti įspaudą ant etiketės arba dangtelio.

Naudojimas: vienam 250 ml arbatos puodeliui užplikyti užtenka pusės arbatinio šaukštelio diktamo lapelių. Juos tereikia užpildyti verdančiu vandeniu ir palaukti 2-3 minutes, kol pritrauks. Galima pasisaldinti nebent medumi (ypač tiks čiobrelių medus iš Kretos), bet tik tada, kai arbata šiek tiek atvės: verdančiame vandenyje medus praranda dalį savo gerųjų savybių.

Grynasis kiekis:
  20 g.

Produkto pakuotė: popierinis maišelis.
EKO pakuotė: pristatymui Lietuvoje naudojame ekologiškas, lengvai perdirbamas ir natūraliai suyrančias pakavimo medžiagas maksimaliai stengdamiesi išvengti plastiko.

Kilmės šalis: Graikija (Kreta)
Prekės ženklas: Mano Kreta
Tiekėjo kontaktai: MB Mano Kreta
Siuntėjas: MB „Paul & Kate“

+
Slapukų nustatymai
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti. Funkciniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje. Statistiniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų. Reklaminiai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Įdėta į krepšelį.
Apmokėti Tęsti apsipirkimą